Hotel Sobol Vranovská pláž

Nejlepší místo
pro Váš pobyt
na Vranovské přehradě

O nás

Pohodová dovolená - ubytování na Vranovské pláži

Hotel je na nejlepším místě přímo na pláži Vranovské přehrady, jen pár desítek metrů od jezera, s krásným výhledem na vodní hladinu.

Ubytovací kapacita je 69 lůžek ve dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích s výhledem na jezero a lesy. V 1. podlaží je 6 dvoulůžkových a 5 třílůžkových pokojů. V 2. podlaží se nachází 9 čtyřlůžkových mezonetových apartmánů a 3 dvoulůžkové pokoje. Všechny dvoulůžkové pokoje a mezonetové apartmány mají balkón. Každý pokoj je vybaven chladničkou i vlastní koupelnou se sprchovým koutem a WC. Mezonetové apartmány s výhledem na pláž mají také televizi.


Vlastní parkoviště

Parkování přímo u hotelu, zdarma pro naše hosty.

Venkovní pergola

Příjemné posezení s výhledem na Vranovskou přehradu

Úschovna kol

Bezplatně lze užívat i úschovnu kol a sportovního náčiní.

Výlety v okolí

Pěšky, autem, nebo na kole - Vranovsko nabízí spoustu možností.

Vaše dovolená na Vranovské přehradě

Možnosti ubytování

Nabídka pokojů

Na výběr máte z několika druhů pokojů. Celková kapacita je 69 lůžek. V nabídce máme dvou, tří a čtyřlůžkové pokoje s výhledem na jezero, nebo lesy.

  • K ceně se připočítává rekreační poplatek obci za osoby ve věku 18-70 let (20 Kč/os./noc)
  • Vstup na pláž v letní sezóně pro osoby od 6 let (podle věku a délky pobytu od 20 Kč na os. a den) v ceně vstupu na pláž je letní kino a vodní tobogán
  • Lze zapůjčit teplovzdušný ventilátor za 100 Kč na den.

Stravování

  • Polopenze dospělí - 280,- Kč
  • Polopenze děti do 12 let - 220,- Kč
  • Snídaně - 150,- Kč
  • děti a večeře dle domluvy

Poptávka ubytování

Cena 480,- Kč / noc

3-lůžkový pokoj bez balkonu k lesu

Standartní pokoj se sprchovým koutem, toaletou a malou chladničkou.

Cena 630,- Kč / noc

2 a 4-lůžkový pokoj s balkonem k lesu

Standartní pokoj se sprchovým koutem, toaletou a malou chladničkou. Pokoje mají balkon s výhledem k lesu.

Cena 650,- Kč / noc

4-lůžkový pokoj s balkonem na pláž

Mezonetový pokoj se sprchovým koutem, toaletou, malou chladničkou a televizí. Pokoje mají krásný výhled na Vranovskou přehradu.

Cena 680,- Kč / noc

2-lůžkový pojoj s balkonem na pláž

Standartní pokoj se sprchovým koutem, toaletou a malou chladničkou. Pokoje mají krásný výhled na Vranovskou přehradu.

 Dovolená Zábava Odpočinek Prázdniny Vranov Přehrada Dovolená Zábava Odpočinek Prázdniny Vranov Přehrada Dovolená Zábava Odpočinek Prázdniny Vranov Přehrada Dovolená Zábava Odpočinek Prázdniny Vranov Přehrada Dovolená Zábava Odpočinek Prázdniny Vranov Přehrada
Spousta zábavy i výletů

Aktivity

S nabídkou dalších výletů, aktivit, popřípadě cyklistických a turistických tras Vám ochotně poradíme, neváhejte nás oslovit.

Vranovská přehrada

Vranovská přehrada, známá také jako "Moravský Jadran", je oblíbenou rekreační destinací na jižní Moravě. Nabízí širokou škálu aktivit pro návštěvníky všech věkových kategorií. Přehrada je ideální pro milovníky vodních sportů, přímo na pláži naleznete půjčovnu šlapadel, paddleboatrdů, elektrolodí a spoustu dalšího. Voda je v létě příjemně teplá. Okolí přehrady je protkáno turistickými a cyklistickými trasami. Vyhledávané jsou procházky po Podyjí, které nabízejí krásné výhledy na přehradu i okolní přírodu. Na cyklisty čekají dobře udržované stezky různé náročnosti.
Celkově je Vranovská přehrada skvělým místem pro aktivní i pasivní odpočinek, plný sportovních i kulturních zážitků.

Zámek Vranov nad Dyjí

Zámek leží na jižní hranici českého státu asi 110 kilometrů od Vídně a patří k nejhodnotnějším světským stavbám středoevropského baroka. Vznikl přestavbou ze zeměpanského hradu připomínaného poprvé k roku 1100. Současnou podobu mu s významným podílem císařského architekta Johanna Bernharda Fischera z Erlachu vtiskli Althannové, kteří Vranov drželi zhruba sto let od sklonku 17. století.
Zámek se nachází v západní části Národního parku Podyjí a je národní kulturní památkou. Návštěvníkům nabízí prohlídku autentických barokních interiérů sálu předků a kaple, ale přibližuje i kulturu vranovského zámeckého bydlení z konce 18. stol. a z celého 19. století.

Hrad Bítov

Významný hrad stojící před soutokem řek Želetavky a Dyje. Pravděpodobně nejstarší hrad moravsko-rakouského Podyjí. Slovanské sídliště se tu nacházelo již od 10. století. Na něj pak navázali v první třetině 11. století při obsazování Moravy čeští Přemyslovci. Hrad ovládal velkou část jihozápadní Moravy a byl královskou pevností chránící jižní hranici státu před vpády z Rakous.
Posledním majitelem byl baron Jiří Haas z Hasenfelsu (1912–1945), majitel porcelánky Haas a Czjzek ve Slavkově u Karlových Varů a zakladatel jedné z prvních soukromých ZOO u nás. Obohatil hradní zoosbírky o 49 kusů vycpaných psů, největší sbírku svého druhu na světě.

Live pohled k nám

Webkamery

Pohled na vranovskou pláž - webkamera funguje nepřetržitě od otevření hotelu v r. 2007.
Dále pak kamery pro hosty monitorují parkovací plochy před a za hotelem.

Máte zájem o rezervaci?

Kontakt

HOTEL SOBOL Vranovská pláž
Štítary 388
671 02 Štítary



© 2024 Hotel Sobol - ubytování Vranovská přehrada | Ondřej Bednařík